Skip to main content

  Vragen? Bel ons op 06 21570030

Website service, u kunt altijd een beroep op ons doen.

Nadat uw website is afgeleverd en live is gegaan, dan laten wij u niet aan uw lot over. Wij bieden ook een website onderhoudscontract aan en kunt u altijd bij ons terecht voor vragen en/of tussentijdse aanpassingen op uw website.

Met andere woorden: wij nemen alle zorg uit handen met betrekking tot uw website waardoor u er geen omkijken naar heeft.

Maar wilt en kunt u dat allemaal zelf doen, dan is dat natuurlijk geen probleem. Dit allemaal doen wij uiteraard alleen in goed overleg met u:

  • U kunt altijd terecht bij ons met uw vragen over uw website of voor advies;
  • U kunt altijd een beroep op ons doen voor aanpassingen op uw website;
  • Wij bieden persoonlijke service en zijn altijd bereikbaar;
  • Voor uw gemak bieden wij een onderhoudscontract aan. Hieronder vindt u daar meer informatie over:

Website onderhoudscontract voor maar een tientje per maand.

Voor slechts € 120 per jaar ex BTW per website, doen wij het volgende:

  1. Updaten van uw Joomla website naar de laatste versie in de betreffende serie (nu Joomla 3);
  2. Updaten van de geïnstalleerde extensies;
  3. Cache opschonen;
  4. Voordat wij het bovenstaande doen maken wij altijd eerst een backup van uw website.

Uw website is gebaseerd op het CMS Joomla. Joomla komt regelmatig met updates. In deze updates zitten veel verbeteringen, maar ook reparaties voor bijvoorbeeld veiligheidsproblemen. Hackers zitten niet stil, dus dat doet Joomla natuurlijk ook niet. Om te kunnen blijven profiteren van al deze verbeteringen is het heel erg belangrijk uw website en uw extensies up to date te houden. Dat gaan wij voor u doen! Zo heeft u geen omkijken naar uw website en kunt u zich bezig houden met uw eigen werkzaamheden.

Werkzaamheden die vallen buiten het website onderhoudscontract:

Het kan zijn dat u ons vraagt een aanpassing aan uw website te doen. Denk hierbij aan tekst aanpassingen, een andere of nieuwe afbeelding, het installeren van een nieuw component, het versturen van nieuwsbrieven etc. Zodra wij beginnen met deze werkzaamheden rekenen wij een uurtarief van € 50,00 ex BTW met een minimum werktijd van 1 kwartier. Let wel: wij gaan niet meteen het uurtarief rekenen als u vragen heeft of als u ons om advies vraagt. De teller gaat pas tikken zodra wij inloggen op uw website en beginnen met onze werkzaamheden. Wij werken heel snel en doeltreffend!

Het bovenstaande ontlast u, maar u kunt het natuurlijk ook zelf doen:

Dat is het voordeel van Joomla. Joomla is een CMS, een Content Management Systeem. Joomla is gebruikersvriendelijk en iedereen kan het leren. U heeft namelijk geen kennis nodig van moeilijke programmatalen zoals CSS of HTML. Hier vindt u meer informatie over Joomla

Neem contact met ons op...

 Of klik hieronder op een ander onderwerp voor meer informatie: