Content Management System (CMS) Joomla?

joomla logo smallJoomla is een Content Management System (CMS) voor websites. Dat houdt in dat u op een gebruikersvriendelijke manier kunt werken aan uw website. Het is niet nodig kennis te hebben van HTML, CSS en andere codes, wat zonder een CMS wel noodzakelijk zou zijn. Iedereen kan het!

Waar komt de naam Joomla vandaan?

De naam Joomla is de Engelse fonetische spelling van het Swahili-woord 'jumla'. Dit woord betekent 'alles samen' of 'als één geheel'. Deze naam is heel bewust gekozen om accent te leggen op de verbintenis tussen het ontwikkelteam en de gemeenschap die gebruik maakt van dit project.

Joomla! is vrijgegeven onder de GNU General Public Licence.

Voordelen van het CMS Joomla:

Alle door ons gemaakte websites zijn gebaseerd op het CMS Joomla. CMS staat voor: Content management System. Vertaald betekent dit "inhoud te beheren systeem". U kunt simpelweg via de backend en de frontend vele zaken zelf beheren, aanpassen en/of toevoegen.

Hieronder ziet u een afbeelding van het administrator gedeelte van joomla. Dit gedeelte noemen ze ook wel 'backend'. U ziet hoe overzichtelijk het is.
Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

Joomla3 Backend
Joomla3 Backend Artikebeheer

Mooi, maar ik heb geen tijd voor Joomla beheer...

Ondanks al deze voordelen, met name het bedieningsgemak, kan het zijn dat u zich daar helemaal niet mee bezig wilt houden. U heeft het bijvoorbeeld al druk genoeg met uw bedrijf of instelling zelf. Natuurlijk kunnen wij alles voor u uit handen nemen. U houdt zich dan bezig met uw specialiteit: uw bedrijf of instelling, wij houden ons bezig met onze specialiteit: uw website. Zo heeft u er geen omkijken naar en dus een zorg minder:

Meer informatie over onderhoud...

Vragen, support:

Heeft u vragen, wilt u support? Neem dan contact met ons op.