Skip to main content

  Vragen? Bel ons op 06 21570030

Responsive Webdesign

Wilt u een betaalbare responsive website laten maken, geheel volgens uw wensen? Dan bent u hier op het juiste web-adres. Wij bieden een compleet pakket. Denk hierbij aan een website ontwerp, maar ook aan server websitehosting, domeinhosting en websiteonderhoud. Wilt u een nieuw logo? Ook dat kunnen wij voor u maken.

Responsive website maken Heerhugowaard

Voorkom verlies van uw bezoekers op uw website!  Laat ons uw website maken.  De websites die wij maken zijn namelijk "responsive", wat betekent dat uw website gebruikersvriendelijk en goed leesbaar is op zowel een pc/desktop als een smartphone en een tablet. Belangrijk, want onderzoek heeft aangetoond dat de meeste mensen tegenwoordig met hun smartphone surfen op het internet. Is uw website responsive, dan vergroot u uw kans dat uw bezoekers blijven op uw website en dat u uiteindelijk uw doel bereikt: contact met u, meer omzet of meer informatie. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw doelstelling.
Klik hier voor onze tarieven en voor meer informatie over websites en webshops.

Naast het bouwen van responsive websites, bieden wij alles wat u nodig heeft voor een website. Denk hierbij aan het volgende:

Maar we kunnen veel meer! Heeft u een nieuw bedrijf en/of bent u toe aan een nieuw logo? Geen probleem. Samen met u ontwerpen wij een logo die past bij uw bedrijf of instelling. Klik hier voor meer informatie.

U krijgt dus een unieke website en logo passend bij uw bedrijf of instelling.

Neem gerust contact met ons op of klik hieronder op een afbeelding voor meer informatie.